PANDA VANDA NA JADRANU

129.00kn (17.12 €)

Autorica  Marijana Križanović

Ilustrator David Peroš Bonnot

Broj stranica 80

Godina izdanja 2021.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Znatiželja je divna.

Odnosi nas u različite svjetove, upoznaje s čudima prirode i ljudskih izuma i njeguje nam dušu. Zbog nje svako putovanje postaje istinska radost.

Tako se i panda Vanda uputila na Jadran. Upoznajući sve njegove ljepote, dočarala nam je mirise i boje ljeta, prekrasne gradove što poput bisera krase jadransku obalu, približila nam je vještine uživanja u ljetnoj dokolici — jer ima li išta ljepše od sunca, mora i putovanja?

Panda Vanda prava je skitnica. Junakinja je i Marijanine slikovnice Panda Vanda na Sljemenu.Srce joj je nemirno i dječje, pa će se mali čitatelji lako sprijateljiti sa simpatičnom medvjedicom istraživačkih sklonosti.

A na ljetovanju se katkad događaju i nezgode. Može se stati na ježa, na primjer! Ali i tome ima lijeka. Malo mirovanja uvijek dobro dođe.

Vedri stihovi Marijane Križanović preko lika pande Vande ljupko, s mjerom i  vješto otkrivaju osobnost gradova i predjela koje posjećuje, te nas poučavaju kako je jednostavno uživati u raznim kulinarskim i drugim karakteristikama Jadrana. Ovi zgodni i uveseljavajući stihovi lako su pamtljivi djeci.

Tako će panda Vanda doputovati i do njihovih srca, a to je ipak, priznat ćete, najvažnije i najljepše putovanje.

 

                                             Sanja Pilić, književnica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PANDA VANDA NA JADRANU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *